OSAO, Pudasjärvi

Ranuantie 249 A

93100 Pudasjärvi

OSAO, Oulun seutu, Pudasjärvi

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen.

OSAOssa on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden.

– Opiskelijoita 8 500
– Mitattu opiskelijatyytyväisyys 4,3 / 5
– Suoritettuja tutkintoja noin 2 400 vuodessa
– Yli 6 600 työelämäkumppania
– Valittu vuoden 2021 urheiluoppilaitokseksi

Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto. OSAOn koulutusyksiköt sijaitsevat Oulussa, Kempeleessä, Limingassa, Muhoksella, Pudasjärvellä ja Taivalkoskella.

– Valittu vuoden 2021 urheiluoppilaitokseksi

Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto. OSAOn koulutusyksiköt sijaitsevat Oulussa, Kempeleessä, Limingassa, Muhoksella, Pudasjärvellä ja Taivalkoskella.

OSAO, Pudasjärvi

OSAOn Pudasjärven yksikkö on ketterä ja nykyaikainen kouluttaja, jolta alueen elinkeinoelämä saa osaavia ammattilaisia. Etenkin puuteollisuuden ja sähkö- ja automaatioasennuksen työntekijöille on kova kysyntä työmarkkinoilla. Jokaiselle opiskelijalle luodaan yksilöllinen opintopolku ja opiskelijoista pidetään hyvää huolta. Yksikössä on opiskelija-asuntola.

Tekniikan alan opintojen tarjonta, koulutusohjelmat yms. + valintamenettelyt

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto

Sähköalan ammattilaisia tarvitaan sähkön tuottamisen, jakelun ja siirron, sähköistyksen sekä sähköasennusten, korjauksen ja huollon sekä automaation ja kunnossapidon ammattitehtävissä.

OSAOn Pudasjärven yksikössä voit opiskella sähkö- ja automaatioalan perustutkinnossa sähköasentajaksi.

Opinnoissa perehdyt sähkötekniikkaan, automaatiotekniikkaan ja tietotekniikkaan.

Sähköasentajan ja automaatioasentajan työpaikat ovat uudis- ja korjausrakennustyömailla, teollisuus- ja energialaitoksissa sekä asennus- ja huoltoliikkeissä.

Sähköasentajana voit työskennellä sähköalan urakointiliikkeessä, teollisuudessa, sähkönjakelussa ja -siirrossa sekä tukkuliikkeissä.

Katso lisää

Pudasjärvi opiskelukaupunkina

Pudasjärvi sijaitsee neljän lentokentän risteyksessä: etäisyyttä Ouluun on 100 km, Kuusamoon 130 km, Rovaniemelle 160 km ja Kajaaniin 180 km. Pudasjärvi on laaja, luonnonmukainen ja maaseutumainen kylien kaupunki. Valokuituverkko kattaa koko kaupungin sekä mahdollistaa toimivat yhteydet yrityksille ja etätyömahdollisuudet niin kylillä kuin tunturissakin.

Alueen pääelinkeinot ovat matkailu, puunjalostus, bioenergia- ja turveala, kone- ja kuljetusala sekä alkutuotanto. Pudasjärvellä toimii valtakunnallisesti ja kansainvälisesti merkittäviä kärkiyrityksiä, ja matkailualan veturina toimii Syötteen tunturialue.

Lue lisää Pudasjärvestä

Katso lisää