LAPPIA, Muonio

Koulutie 8

99300 Muonio

Lappia ‚Äď Pohjoista elinvoimaa

Lappia tarjoaa käytännönläheistä ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille Lapissa. Lappian toiminta-alue kattaa 30 prosenttia Suomen pinta-alasta. Toimipisteemme ovat Kemissä, Louella Tervolassa, Muoniossa, Rovaniemellä ja Torniossa. Toteutamme monipuolisesti koulutuksia myös muualla Suomessa sekä palvelemme asiakkaita myös rajan yli Ruotsiin ja Norjaan.

Tekniikan alan koulutusta järjestämme Kemissä, Muoniossa ja Torniossa. Mikä on sun valinta?

Opintopolku
Lisätietoja

Lappia on parasta lappia!
#aolappia #munlappia #lappiaonparastalappia

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
LinkedIn

Muonio ‚Äď Puhtaan luonnon ja onnellisten ihmisten kohtauspiste

Ainutlaatuinen asuinpaikka syntyy ihmisen ja luonnon aidosta vuorovaikutuksesta. Tunturi-Lapin vuodenaikojen loistossa arjen aherrus kulkee virikkeellisen vapaa-ajan ja toimivien peruspalvelujen kanssa käsi kädessä.

Kaiken muun mukavan lisäksi Muoniossa on tutkitusti maailman puhtain ilma ja Suomen onnellisimmat asukkaat. Niin muuttajat kuin matkailijat otetaan meillä avosylin vastaan. Pian näemme varmaan sinutkin! Onnellinen Muonio

Lappia löytyy Muoniosta Koulutieltä, jossa voit opiskella mm. autoalaa, rakennusalaa sekä sähkö- ja automaatioalaa. Mikä on sun valinta?

Opintopolku

Katso lisää

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto

Sähköasentaja

Opintoihisi kuuluu perustaitoja, joita tarvitaan kiinteistöjen sähköasennustöissä, kiinteistöautomaation, tietoverkkojen, hälytysjärjestelmien, teollisuuskoneiden ja -laitteiden, sähköenergian tuotannon, uusiutuvan energiantuotannon menetelmien, jakelun ja siirron sekä kodinkonelaitteiden asennus-, huolto- ja korjaustöissä. Osa opiskelustasi tapahtuu työssä oppilaitoksen urakointikohteissa.

Mahdollisia työpaikkoja
‚ÄĘ Uudis- ja saneerausty√∂maat
‚ÄĘ Teollisuusymp√§rist√∂t
Lisätietoja

Katso lisää