Koulutuskeskus SALPAUS, Heinola

Koulutuskeskus Salpaus, Heinola

Opintie 1, 18200 Heinola

Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisia oppilaitoksia. Salpaus ‚Äď enemm√§n kuin koulu ‚Äď opiskelijoiden ja ty√∂el√§m√§n kohtaamispaikka. Opiskelijamme ovat paljon ty√∂paikoilla oppimassa, toki meill√§ opiskellaan my√∂s oppilaitoksen tiloissa.

Salpauksessa voi opiskella ammatillisia perustutkintoja sekä ammatti- ja erikoisammattitutkintoja. Meillä sinulla on mahdollisuus suorittaa yhtä aikaa ammatillisen perustutkinnon ja lukio-opinnot eli yhdistelmätutkinnon tai voit yhdistää kilpaurheilu ja ammattiin opiskelu. Salpauksessa on myös tutkintokoulutukseen valmentavaa koulutusta.

Vuoden aikana Salpauksessa opiskelee noin 13 000 aikuista ja nuorta.  Opettajia ja muuta henkilöstöä meillä työskentelee 665, joita kannustamme opiskelijoiden lailla rohkeaan oppimiseen, tekemisen iloon ja reiluun asenteeseen.

Heinola Рpieni kaupunki, iso elämä

Heinola Рpieni kaupunki, iso elämä. Kun lähdet kävelemään kaupungin torilta, löydät kilometrin säteellä kaikki tärkeimmät palvelut sekä ulkoilureitit luontoon. Heinolassa on asukkaita hieman yli 19 000. Salpauksella on Heinolassa moderni ja dynaaminen monialainen ammatillisen koulutuksen kampus, jossa voit opiskella ammattiin usealla eri alalla ja kaikki palvelut ovat saman katon alla.

Tekemällä oppii tekniikan alan osaajaksi

Heinolan kampuksella

Voit opiskella seuraavia tekniikan alan perustutkintoja:
– Ajoneuvoalan perustutkinto, automekaanikko
– Rakennusalan perustutkinto, talonrakennuksen osaamisala, talonrakentaja
РSähkö- ja automaatioalan perustutkinto, automaatioasentaja, sähköasentaja

 

Katso lisää

Hae opiskelemaan joustavasti

Suorita tutkinto, tutkinnon osa tai hanki lisäkoulutusta! Tutustu eri tutkintoihin ja valitse sinulle sopiva tapa suorittaa tutkinto. Hakuvaihtoehtoina on jatkuva haku ympäri vuoden tai yhteishaku vai sopisiko sinulle oppisopimuskoulutus?

Lue lisää

Katso lisää