Koulutuskeskus BRAHE, Raahe

Koulutuskeskus BRAHE

Tervahovinkatu 2, 92150 Raahe

Opiskele Raahessa

Neljä eri osaamisalaa, yli sata eri koulutusvaihtoehtoa ja monialaiset työelämää palvelevat ratkaisut. Koulutuskeskus Brahe tarjoaa sinulle ajanmukaiset ja joustavat mahdollisuudet kehittää osaamistasi!

Raahe on pieni ja kodikas kaupunki meren ja luonnon syleilyssä Pohjois-Pohjanmaalla, vain tunnin ajomatkan päässä Oulusta etelään. Raaheen kuuluu pitkä purjeaikakauden historia, moderni nykypäivä, merenranta kaupungin keskustassa, työteliäs arki ja monipuoliset harrastukset. Asukkailleen Raahe tarjoaa sujuvaa arkea ja laadukkaita palveluja turvallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä.

Raahessa riittää tekemistä, olitpa ikiliikkuja, kulttuurikärpänen, taivaanrannanmaalari tai käsillätekijä, sillä monipuoliset harrastukset, sykähdyttävät tapahtumat, erinomaiset kulttuuri- ja kirjastopalvelut sekä runsas yhdistystoiminta kutsuvat pariinsa vuoden jokaisena päivänä.

Raahessa on hyvät puitteet myös opiskelijaelämälle: asunnon löytää helposti ja edullisesti eikä omalle autolle ole tarvetta, sillä kaikki palvelut löytyvät kävely- ja pyörämatkan päästä.

Koulutuskeskus Brahe ‚Äď ainakin sata syyt√§ tarttua unelmaasi!

Koulutuskuntayhtymä Brahe on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka tarjoaa laadukkaita koulutuspalveluita niin nuoriso- ja aikuisopiskelijoille kuin yritys- ja elinkeinoelämän toimijoille. Meillä opiskelee vuosittain reilut 2000 opiskelijaa.

Tarjoamme toisen asteen tutkintokoulutusta sekä ammatti-ja erikoisammattitutkintoja Tervahovinkadulla Raahessa (tekniikan alat ja palvelualat), Mediakeskus Lybeckerissä (luovat alat) sekä Ruukin luonto-ja hevoskeskuksessa (luonnonvara-alat). Lisäksi Oulussa järjestetään tekniikan alan koulutusta.

Ammattikorkeakouluopinnot Raahessa toteutetaan yhteistyössä Kajaanin ammattikorkeakoulun kanssa. Raahessa voit opiskella sairaanhoitajaksi, pelialalle, konetekniikan tai rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinööriksi.

Koulutuksia suunnitellessamme toimimme läheisessä yhteistyössä elinkeino- ja yrityselämän kanssa. Koulutamme ammattilaisia, joilla on hyvän ammattialaosaamisen lisäksi valmiudet toimia kansainvälisessä ympäristössä ja yrittäjänä. Kv-toimintaamme kuuluvat opiskelija- ja asiantuntija-liikkuvuudet, projektit sekä kieli- ja kulttuuriopinnot.

info@brahe.fi
@koulutuskeskusbrahe

Katso lisää

Tekniikan ala työllistää osaajia!

Koulutuskeskus Brahen tekniikan alan opinnoissa korostuu käytännönläheisyys. Opiskelun aikana perehdytään käytännön työtehtävien yhteydessä eri tekniikan aloille tyypillisten laitteiden, koneiden ja ohjelmistojen hallintaan. Asiakastöiden tekeminen tarjoaa opiskelijalle mahdollisuuden työskennellä aitojen asiakastilausten kanssa. Työelämässä oppiminen on oleellinen osa opiskelua, joka avaa polkuja työelämään. Tekniikan alojen koulutuksia on tarjolla perus-, ammatti-ja erikoisammattitutkinnoissa.

Ammatillisen perustutkinnon suorittaneena sinulla on yleinen jatko-opintokelpoisuus, joten voit hakeutua korkea-asteen opintoihin haluamallesi alalle. Kehitämme polkuopintoja eri korkeakoulukumppaneiden kanssa ja pääset suorittamaan korkeakouluopintoja jo toisen asteen opintojen aikana. Raahe on toisen asteen ja korkeakoulutuksen yhteistyön edelläkävijä ja kehitämme yhteistyötä monikampus-alustamallin avulla.

Tekniikan alat

Yleisesite

Katso lisää