Hyvinvointiteknologian asentajaksi voi opiskella

Arttu Aronoja
Hyvinvointiteknologia-asentaja
Lojer

Juuri uuteen ammattiinsa valmistunut Arttu on Lojerilla kesätöissä huoltamassa terveysteknologiatuotteita. "Työ asiakkaiden ja tuotteiden käyttäjien parissa kiinnostaa - se helpottaa uuden oppimista!"

Yläkoulussa matikka ja fysiikka sujuu - teknologia kiinnostaa

Opiskelemaan hyvinvointiteknologia-asentajaksi - uusi tutkinto ammattiopistossa

Painotukset opinnoissa: elektroniikka, apuvälineiden huolto ja käyttöönotto

Tutkinnon työssäoppimisjaksot Lojerilla - opettelemassa terveysteknologialaitteiden huoltoa ja asennusta

Uusi tutkinto valmis: Hyvinvointiteknologia-asentaja

Kesätöihin Lojerille - ammattinimikkeeksi hyvinvointiteknologia-asentaja

Armeija odottaa...

Arttua kiinnosti ammatti, jossa teknologia on vahvasti mukana ja töitä tehdään ihmisten parissa. Ammattiopistossa alkoi uuden hyvinvointiteknologia-asentajan tutkinnon kokeilu. Hän oli valmis kokeilemaan. Uusi tutkinto sisältää elektroniikan opintoja, hyvinvointiteknologiatuotteiden huolto- ja asennuskoulutusta sekä miten asiakkaita opastetaan käyttämään tuotteita.

Nyt Arttu on Lojerilla Service-tiimissä Sastamalassa huoltamassa ja asentamassa terveysteknologiatuotteita asiakkaiden ja käyttäjien luona mm. sairaaloissa ja palvelutaloissa. Hän oli jo opiskeluaikana Lojerilla työharjoittelussa, ja tuotteet tulivat tutuksi tuotannossa osakokoonpanossa.

Arttu tekee erityisesti ennakkohuoltoja, joilla varmistetaan tuotteiden toimivuus ja pitkä elinikä. Hän myös päivittää asiakastietojärjestelmään tiedot huolloista ja varaosamyynneistä.

Työ ihmisten luona sairaaloissa ja palvelutaloissa edellyttää teknisen osaamisen ja luovuuden lisäksi sosiaalisia taitoja. Huoltotyössä kohtaa monenlaisia ihmisiä.

Lojer Group

Lojer Group on Suomen suurin sairaala- ja hoitokalusteiden valmistaja ja pohjoismaiden suurin fysioterapian laitteiden jälleenmyyjä. Kehitämme terveydenhuollon ammattilaisille innovatiivisia ja ainutlaatuisia terveydenhuoltolaitteita ja -työvälineitä potilaiden parhaaseen mahdolliseen hoitoon. Kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti valmistettuja tuotteitamme myydään ympäri maailman. Lojer palvelee asiakkaitaan myös monipuolisilla palveluratkaisuilla laitekannan ylläpitoon.