Olemme varmistamassa kestävää kehitystä!

Johanna Törmä
Insinööriopiskelija

Minä ja kollegani olemme osana maailman kestävää kehitystä! Mallinamme ja suunnittelemmme rakennuksiin rakenteet. Tekniset ratkaisut ja materiaalivalinnat vaikuttavat pitkälle tulevaisuuteen.

Lukiossa: luokanopettajaksi vai insinööriksi? Opettaja oli tuttu ammatti

Välivuonna kasvatustieteitä, koulukäynninohjaaja, opettajan sijaisuuksia

Vaasan AMK:lle opiskelemaan rakennusinsinööriksi

Ensimmäiset kesät ABB:llä ja opintojen ohessakin

Opiskeluaikana Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit ry:n opiskelutoimikunnassa

Kesätöihin WSP Finlandille rakennesuunnittelun yksikköön

Avustava suunnittelija WSP:llä ja opinnäytetyö valmistumassa WSP:lle

Johanna avustaa WSP:llä vanhempia asiantuntijoita tiimissä, joka suunnittelee ja mallintaa teollisuusrakenteita. Tietomallinnusta hän tekee ryhmätyönä. Näin ratkaisuihin saadaan monen osaajan näkökulma ja varmistetaan oikea lähestymistapa ratkaistavana oleviin asioihin. Matematiikan tiedot ja taidot ovat käytössä päivittäin. “Mallinnuksessa on oltava hyvä hahmotuskyky ja geometria hallussa.”

Johannalle työssä on tärkeää sen monipuolisuus, hyvät työkaverit ja tietenkin mahdollisuus kehittyä. “Pääsen antamaan kehitysideoita jonkun asian ratkaisemiseksi uudella tavalla! Nuorella suunnittelijalla on iso innostus oppia ja onkin maltettava tehdä töitä kehittymisen ja etenemisen mahdollistamiseksi.”

“WSP:llä otetaan huomioon yhteiskunnalliset ja ympäristövaikutukset sekä rakennettuun että luonnontilaiseen ympäristöön. Kaikki suunnitteluratkaisut mitä teen vaikuttavat tulevaisuuden ympäristöön ja näkyvät valmiissa rakennuksissa!”

WSP Finland

WSP on eri osaamisaloja ennakkoluulottomasti yhdistelevä suunnitteluyritys. Autamme asiakkaitamme luomaan uutta ja korjaamaan vanhaa. Tutkimme, konsultoimme ja muotoilemme rakennettua ympäristöä viihtyisäksi niin, että se kestää ja luo kilpailukykyä.